Barnsängar

Handla Barnsängar på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa Barnsängar billigt online.

 

Barnsängar

Idag finns det mycket smidiga lösningar på barnsängar som du kan ha från det att barnet är nyfött och ända fram tills att det är dags att ta bort spjälorna. Dessa varianter av sängar har blivit mycket eftertraktade i modern tid. De är justerbara i flera avseenden och anpassade för alla stadierna fram tills att barnen är för stora för att ligga i de.

Det finns även en variant som kallas för växasäng. Dessa har den mycket uppseendeväckande funktionen att du kan dra ut sängen vartefter ditt barn växer. En växasäng kan du alltså ha länge utan att du behöver göra dig av med den.

En annan typ av säng, juniorsängen, är en typ som egentligen inte är konstruerad för att användas någon längre period som de ovan nämnda varianterna. Den här typen kan bland annat införskaffas i ett specifikt tema som exempelvis spindelmannen eller stålmannen. Motiv ur temat pryder sängramen på ett mycket stilfullt sätt. Sängarna är omåttligt populära bland de lite äldre barnen.

Loftsängar för barn kan vara ett mycket bra alternativ om du vill ha det där extra utrymmet i ditt barns rum. En loftsäng är alltså en våningssäng med enbart den övre delen vilket gör att det blir ett fritt utrymme under sängen att använda till vadhelst du finner av värde.

Resesängen är en mycket intressant variant av barnsäng. Den fungerar nämligen som en hopfällbar spjälsäng. Detta innebär att du behöver inte hoppa över den där resan med vännerna. Ta med dig resesängen så är problemet löst! Barnet sover lika bra och komfortabelt som i en reguljär spjälsäng, och den är mycket enkel att hantera. Somliga anser att man kan ha barnet ligga i vagnen, men den är bättre avsedd för kortare sömntillfällen. För längre stunder, som flera timmar eller till och med hela nätter, kan det bli påfrestande för barnets rygg och nacke. Därför är resesängen alldeles ypperlig när du behöver en flexibel lösning för ditt barn.

Det finns allmänna säkerhetsföreskrifter som bland annat bestämmer hur tätt spjälorna ska sitta på en spjälsäng. Man utgår naturligtvis ifrån att det ska vara för tätt för att huvudet ska kunna komma igenom och samtidigt tillräckligt brett för att inte någon arm eller fot ska kunna fastna mellan dem. Reglerna är gemensamma för hela Europa, och alla barnsängar måste vara godkända enligt samtliga föreskrifter för att överhuvudtaget få säljas i butik.